Merry and bright

Joulu2016
Mulla alkoi tänään muutaman päivän joululoma, enkä vois olla onnellisempi. Ihanaa kun seuraavat pari päivää voi viettää ilman mitään aikatauluja ja täysin fiiliksen mukaan. Suunnittelin aloittavani huomisaamun nukkumalla vähintään seiskaan, syömällä aamupalaa sängyssä ja hyppäämällä sen jälkeen kuumaan suihkuun. Päivällä suuntaankin sitten joulun viettoon perheen luokse. Tästä tulee niin ihana viikonloppu, oon varma siitä.

I started my Christmas break today and I couldn’t be happier. I love that I can spend the next few days  doing exactly what I want without any schedules. I planned on starting tomorrow with sleeping at least till 7am, eating breakfast in bed and taking a hot shower. Later tomorrow I will visit my family and spend the Christmas eve with them. This weekend will be so lovely, I’m sure of it.
Joulu2016
Joulu2016 Varmaan huomasittekin, että blogin kotiosoite on hieman muuttunut. Kyllästyin Bloggerin jumeihin ja siihen, että ulkoasun muokkaaminen tuntui työläämmältä kuin mun päiväduuni. Nyt on tullut tetyä tuttavuutta WordPressin kanssa muutamastakin eri näkökulmasta ja olen enemmän kuin innoissani tästä uudesta alusta uudessa osoitteessa. Katsotaan saanko siirrettyä niitä aiempia tekstejä tänne vai aloitanko suosiolla vain puhtaalta pöydältä. Toisaalta se ajatus kuulostaa aika kutkuttavalta näin uuden vuoden kynnyksellä. Ihanaa joulua kaikille, nauttikaa ♥

I guess you might have already noticed that the blog address has changed a bit. I got tired of Blogger not working the way I wanted it to. It actually started to feel more like work than my day job. I’ve been getting familiar with WordPress for couple of different reasons, and I can say that I’m beyond excited about this fresh start. Let’s see if I will transfer the older posts from my previous address here or just start completely fresh. I think the second one sounds pretty good, especially when it’s getting so close to the new year. Have a Merry Christmas everyone, enjoy ♥
Joulu2016

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s