2016 recap – part one

Vuosi sitten en osannut kuvitellakaan, mitä kaikkea vuosi 2016 toisi mukanaan. Juhlin vuodenvaihdetta mun ehdottomasti parhaimpien ystävien kanssa syöden, juoden, tanssien ja nauraen. Se oli ihan mahtavaa ja siitä lähti käyntiin jälleen yksi erittäin tapahtumarikas vuosi.

A year ago I couldn’t imagine what the year 2016 would bring. I celebrated the start of a new year with my best friends. The night consisted a lot of food, drinks, dancing and laughter. It was such a great night and start for another eventful year.


Lounas @ Hello American Diner

Alkuvuodesta hoidin viimeisiä kursseja pois alta, aloittelin opinnäytetyön tekoa sekä kävin töissä. Kevättä kohden stressitaso kasvoi samalla kun valmistuminen läheni. Hyvin pitkälti mun päivät menikin opinnäytetyötä tehdessä tai siitä stressatessa aina sinne kesäkuuhun asti. Ehdin kuitenkin jossain välissä järjestämään ihanien ihmisten kanssa ensimmäisen Lahella Sydäntä -hyväntekeväisyyskonsertin, käymään Radio Rock risteilyllä, laskettelemaan ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen, käymään Salpausselän MM-esikisoissa sekä juhlimaan mun viimeistä opiskelijavappua.Kesäkuussa sainkin sitten tradenomin paperit käteen juuri sopivasti umpilisäkkeen poistoleikkauksen jälkeen.

In the beginning of the year I was working on my last courses at uni, starting my thesis and doing my internship. I feel like my stress level got higher and higher when it was getting closer to the graduation day. I still managed to have some fun between all the stressing and organized the first ever Lahella Sydäntä -charity concert with some amazing people, went to Radio Rock cruise, went downhill skiing for the first time in ten years, visited the Pre-World Championship Ski Games and celebrated my last First of May as a student. In June I finally graduated as a Bachelor of Business Administration right after my appendix removal surgery.

DSC_1947
P1010101

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s