2016 recap – part two


Vietin pitkästä aikaa kesällä kahden kuukauden mittaisen loman työpaikkojen välissä. Tähän kahteen kuukauteen mahtuikin sitten enemmän kuin tarpeeksi auringonpalvomista, juhlimista, päikkäreitä, laatuaikaa perheen kanssa, jätskiä, mansikoita, avaimien kotiin unohtamista ja tietenkin festareita! Kävin katsomassa Bullettia ja Soilworkkia South Parkissa Tampereella. Matkustin Seinäjoelle vain nähdäkseni Five Finger Death Punchin livenä Provinssissa ja itkin keikan aikana vesisateessa, koska se oli aivan mahtavaa. Lähdin Provinssin telttakylästä jo heti seuraavana päivänä kolmeksi päiväksi Helsinkiin Tuskaan hengailemaan hengenheimolaisten kanssa ja bongailemaan uusia hyviä bändejä. Seuraavalla viikolla vaihdoin totaalisesti musagenreä ja lähdin lempparinaisten kanssa paikalliseen Summer Uppiin. Taisin sinä iltana myös vähän rakastua Reino Nordiniin.

During the summer time I had an actual  two-month-long break after a long time. These two months included a lot of tanning, parties, naps, quality time with my family, ice cream, strawberries, forgetting my keys at home and ofc festivals! I went to see Bullet for My Valentine and Soilwork at South Park in Tampere. I travelled to Seinäjoki just to see Five Finger Death Punch live at Provinssi, and cried in the rain during their show because it was so amazing. I left from the Provinssi camp early next day and travelled to Helsinki. There I spent the next three days in Tuska listening to many bands with a lot of great people. Next week I totally changed the genre of music and went to Summer Up with my very best friends. I may have fallen in love with Reino Nordin just a little bit during that night.Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s