Sparkling New Year

Vuosi 2017 kolkuttelee jo aivan nurkan takana. Luin tossa hetki sitten mun vuosi sitten tekemiä lupauksia stressittömämmästä ja onnellisemmasta arjesta sekä omiin harrastuksiin panostamisesta. Stressitöntä se elämä ei toki ollut tämän vuoden aikana, mutta ei se kai koskaan tule olemaankaan kun omaa tämmöisen persoonan kuin allekirjoittaneella. Voin kyllä sanoa tehneeni erityisesti tuossa loppuvuodesta kaikkeni sen eteen, että pystyisin elämään aidosti onnellista arkea. Sitä kohti tässä mennään pikkuhiljaa ja varmasti tulen puhumaan tästä lisää vielä myöhemmin.

Tällä kertaa mä en halua luvata itselleni mitään, mistä saisin lisää paineita suorittamiseen. Tavoitteena on elää ensi vuonna tasapainoista elämää niin henkisesti kuin fyysisestikin. Siihen kuuluu väistämättä sekä ala- että ylämäkiä, mutta ilman niitä tää arki olisi todennäköisesti turhan tylsää tallaamista.

It’s almost time for the new year. A few moments ago I read the promises that I made for this year. I wanted to live my life stressing less about every little thing, be happy and focus more on my hobbies. I can say that this year was anything but stress-free but I guess that’s what I get with this personality that I have. At the end of this year I’ve actually done all I can think of to make my day to day life a little bit happier. I’m definitely on the right direction now and will most likely talk about this more later on.

This year I don’t want to make big promises and create more pressure for myself. I’m aiming for a balanced lifestyle both mentally and physically. Of course that includes some ups and downs but without those life would most likely be quite boring, right?

Mikä olisikaan parempi lupaus kuin tavoitella onnellisuutta elämän eri osa-alueilla, oli ne sitten kenelläkin mitä tahansa. Tällä hetkellä mulle tärkeitä asioita on ystävien ja perheen kanssa vietetty aika, liikunta ja oma hyvinvointi sekä työ ja oman ammattitaidon kasvattaminen. Mä toivon, että osaan tehdä ensi vuonna oikeita valintoja juurikin edellä mainittujen asioiden suhteen.

Ihanaa ja onnellista uutta vuotta kaikille! ♥

What could be a better promise than to aim for happiness in different areas of life, no matter what they are. At this moment things that are really important to me are: time that I spend with my family and friends, exercise and my own well-being, work and getting better at what I do. I truly hope that I can make the right decisions next year to support those things.

Have a great and happy new year! ♥

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s