January 1st

Ihanaa vuoden ensimmäistä päivää kaikille! Mun vuosi vaihtui joulukuun viimeisen päivän draamasta huolimatta parhaiden ystävien kanssa skumppaa nauttien ja tanssien. Koen uuden vuoden alkamisen aina jotenkin todella virkistävänä ja vapauttavana. Luvassa on monia uusia ja jännittäviä kokemuksia, kuinka mahtavaa!

Tänä vuonna aion opetella tekemään parempaa ruokaa, katsoa vähemmän Netflixiä ja käyttää sen ajan uusien kirjojen lukemiseen. Aion olla rohkea ja toteuttaa niitä kauan sivuun sysättyjä unelmia yksi kerrallaan. Mielessä on ainakin kaksi, jotka voisin hyvinkin kuvitella tapahtuvan tänä vuonna. Ei enää jossittelua, nyt on aika tehdä niitä unelmia todeksi. Tästä tulee hyvä.

Happy first day of the new year! Despite the stressful and dramatic December 31st that I had, last night was so much fun. I spent it with my best girlfriends drinking champagne and dancing. The start of a new year feels always so refreshing for me. There will be many new and exciting experiences coming up, how great does that sound!

This year I will learn to cook better food, watch less Netflix and spend that time reading new books. I will be brave and start to work on those dreams that I’ve been pushing aside for way too long. There are at least two things I can think of that have a quite good possibility to come to life this year. No more what if’s, it’s time to start making my dreams come true. This will be so good.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s