New year & new adventures

Oon tässä muutaman illan töiden jälkeen koittanut löytää blogille sitä täydellistä ulkoasua ja pikkuhiljaa alkaa löytymään se oma, mun näköinen tyyli. Tosiaan vielä tässä kohtaa etusivu on vielä hieman kesken ja samoja postauksia löytyy useammasta kohdasta. Tämä johtuu siitä, että sivustolla ei ole vielä kovinkaan paljon sisältöä. Siihen tulee kuitenkin muutosta sitä mukaa kun näitä uusia tekstejä kirjoittelen. Joten kärsivällisyyttä vaaditaan teidän lisäksi myös multa itseltäni. Olen näissä asioissa vähän turhankin perfektionisti, enkä voi sietää keskeneräistä lookkia. Ehkä se toimiikin tässä kohtaa motivaationa säännölliseen postailuun!

I’ve been trying to find the perfect theme for my blog for a few days now. I think that it’s slowly but surely coming together. The front page is still not finished and some posts might be seen in a few different sections. That’s because I still don’t have much content here. But that will change every time I write something new, so we’re slowly getting there. I need patience from you, but also from myself. I’m quite the perfectionist when it comes to stuff like this and I hate the unfinished kind of look. Maybe that’s where I will get my motivation to post something new regularly!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mulla on tavoitteena pyrkiä oikeasti toteuttamaan niitä tälle vuodelle tehtyjä suunnitelmia ja sitä myötä myös tehdä enemmän itseä kiinnostavia asioita. Uskoisin, että se näkymään myös blogissakin. Mä haluan kokeilla uusia juttuja näin uuden vuoden kunniaksi, ei kai siinä ole mitään väärääkään. Edessä on monia päiviä, monia mahdollisuuksia ja monia suunnitelmia. Tästä tulee varmasti ihan huippua.

Oon tässä alkuvuodesta tuonut hyvin paljon esiin mun innostusta tälle vuodelle, mutta jotenkin en osaa vielä tässä kohtaa oikein aloittaa tai tehdä mitään sen suurempaa, sillä odottelen vieläkin tuloksia mun kodin vesivahingosta. Parhaimmillaan pääsen laminaatin vaihdolla, mutta pahimmillaan koko lattia revitään auki ja joudun pariksi viikoksi evakkoon mun kodista. Jotenkin se ajatus on vaan pistänyt mun koko toimintakyvyn ihan jumiin. Toivottavasti siis homma selviää pian ja saadaan asiat taas rullaamaan!

My aim is to actually pursue the goals and plans that I set for this year. I think that it will also be seen here ass well. I want to try out new things during this year and I don’t think there’s anything wrong with that. There will be many days, many possibilities and many plans ahead of me. This will be amazing, I’m sure of that.

I know I’ve been talking a lot about my plans for this year. At this very moment I can’t really seem to be able to start anything, cause I’m still waiting for the results of how bad the water damage was at my apartment. In the best case scenario they will just replace the laminate floors but in the worst case they will rip out the whole floors and I have to move out for few weeks. Somehow that thought has made me kind of unable to think and work properly. I hope this will be over soon and I can get things going!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s