Craving for adventures

Mulle on tässä lähiaikoina iskenyt tosi paha matkakuume, kun Instagram feed on täyttynyt toinen toistaan upeammista maisemista ja fiilistelykuvista ympäri maailmaa. Toki olisi ihanaa päästä makoilemaan jonnekin valkoiselle hiekkarannalle palmujen alle, mutta tällä hetkellä mä himoitsen kylmästä huolimatta ihan vain kaupunkilomaa jossain yhtä kylmässä ilmastossa. Musta olisi aivan ihanaa päästä tutkimaan katuja, jotka ei ole vielä ennestään tuttuja. Mennä kahviloihin lämmittelemään ja jatkaa tutkimusmatkaa yhden kaakaokupin jälkeen.

Lately I’ve been wanting to travel so bad, and the cute Instagram pictures from all over the world are not helping. Of course I would love to lay on the white sand somewhere warm under a palm tree but at this moment I’m craving more of an adventure in the city. I don’t even mind the cold weather. I would love to just explore the streets of a city I’ve never been to before, and go to cute little cafés to get myself warm with a cup of hot chocolate.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yksi mun ultimate haave on päästä vielä jonain päivänä New Yorkiin. Sitä ennen tahdon käydä uudelleen Lontoossa, mennä ihailemaan Irlannin upeita kallioita, päästä tutkimaan Tukholman keskustaa ja mennä kuvailemaan Kööpenhaminan värikkäitä taloja. Hieman lyhyempiä reissuja hieman lyhyempien lentomatkojen päässä. Mä tykkään matkustella ja viettää aikaa lentokentillä, mutta se lentäminen itsessään ei sitten enää olekaan ihan mun lempipuuhaa. Mutta kyllä senkin kestää kun tietää, että laskeutumisen jälkeen edessä on aivan uudet maisemat.

One of my ultimate goals in life is to visit New York one day. But before that I also want to visit London again, go admire the cliffs in Ireland, explore the city of Stockholm and take pictures of the cute colourful houses in Copenhagen. A little shorter trips with a little shorter flights. I like to travel and spend time at the airport. It’s the flying part that I don’t like. But I’ll manage when I know that there’s something totally new to explore after the landing.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ulkomaanmatkojen lisäksi mä haluaisin tehdä pienempiä reissuja ihan täällä kotimaan rajojen sisälläkin. Mua kiinnostaisi esimerkiksi päästä käymään Porvoossa, Turussa, Rovaniemellä sekä tutustua Helsingissä muihinkin paikkoihin, kuin niihin ostospaikkoihin kahden kilometrin säteellä juna-asemasta.

Oonkin itseasiassa suunnitellut tässä tulevalle keväälle muutamia reissuja niin itsekseni kuin muidenkin kanssa. Katsotaan mitkä kaikki tulee onnistumaan. En malttais odottaa!

On top of the trips outside of Finland, I would also love to travel within the borders. I’m really interested in visiting for example Porvoo, Turku, Rovaniemi and Helsinki. In Helsinki, it would be nice to see places that are more than two kilometers from the railway station.

I’ve been planning some trips for the upcoming spring. Some By myself and some with other people. Let’s see which ones will actually happen. Can’t wait though!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s