Active new week

Tää viikko lähtikin sitten käyntiin niin vauhdikkaasti, että eihän sitä meinaa edes itse pysyä enää perässä. Nyt tulin hetkeksi kotiin rauhoittumaan ja syömään. Sen jälkeen suuntana on kauan odotettu BodyBalance tunti. En viime viikolla päässyt sinne kertaakaan, kun uudenvuoden lupauksinaan elämänmuutosta vannoneet ihmiset buukkasivat sekä maanantain että keskiviikon tunnit täyteen. Tällä kertaa olin lauantai-iltana skarppina ja varasin oman tuntini kaksi minuuttia ilmoittautumisen auettua. Siinäkin kohtaa sinne tunnille oli ehtinyt ilmoittautumaan jo kaksi innokasta. Noista paikoista on kyllä tullut ihan kamalaa kilpailua taas näin vuoden vaihduttua. No, ehkä tossa viimeistään maaliskuun alussa alkaa helpottamaan.

This week started out with such a rush that I can’t almost keep up. I came home for a little while ago to have some dinner and chill out. Later in the evening I’m going to a BodyBalance class that I’ve been waiting for a while now. I couldn’t go there last week, because both of the classes were fully booked by the people who made a promise to be healthier this year. Last Saturday I was fast enough and got myself into today’s class. It’s like a true competition of who get’s to go to those classes after the new year started. I think that this will slow down by March though.

dsc_2952

Eilen mä innostuin nätin sään takia tekemään jotain aika normaalista poikkeavaa. Vedin nimittäin toppahousut jalkaan ja lähdin satamaan kävelylle. Ai vitsit, kuinka hyvää se raitis ilma tekikään! Tässähän voisi ihan vakavasti ajatella siirtävänsä osan liikkumisesta tonne ulkoilmaan, etenkin näin alkuvuodesta kun salilla on muutenkin ruuhkaa. Se lenkkeily ei kuitenkaan ole oikein mun juttu, mutta haluaisin oppia tykkäämään siitä. Löytyykö sieltä ruudun toiselta puolelta jotain himolenkkeilijöitä tai ihan vaan huvikseen ulkona tallustelijoita, jotka voisivat jakaa vinkkejään mun kanssa? Miten lenkkeilystä saa kivaa?

Yesterday the pretty weather inspired me to put on my winter clothes and go outside. I walked around the harbour and oh boy, did it feel good to be outside! I could actually think about doing some of my weekly excercises outside especially when the gym is so packed. The only problem is that jogging isn’t really my thing, but I want to learn how to like it though. Are there any people reading this who are super into jogging? Or maybe people who just like to spend time outside by walking around? Share your tips with me and let me know how can I make it fun.

dsc_2977

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s