Much needed weekend

Näin ihan alkuun mä haluan kiittää teitä kaikkia siitä, miten ihanasti otitte vastaan mun edellisen tekstin ja jaoitte positiivisia kannustuskommentteja Facebookissa. Ootte huippuja ♥

Mun viikonloppu alkoi perjantaina kuvailusessiolla Janinan kanssa ja leffaillalla kotona, jota seurasi pitkät yöunet ja hidas lauantai-aamu sängynpohjalla makoillen. Eilen tulikin sitten vietettyä päivällä aikaa serkkupojan ja veljen kanssa ajellen ympäri kaupunkia. Myöhemmin suunnattiin vielä Tarun ja Aleksin kanssa kiertämään muutamat baarit ja ilta venyikin lopulta aina sinne aamuneljään asti. Tänään oonkin sitten ihan vaan makoillut peiton alla katsoen sarjoja sekä ottanut muutaman tunnin päikkärit.

Voisin siis sanoa, että tähän viikonloppuun mahtui kaikkea sitä mitä kaipasinkin. Nukkumista ja löhöilyä, ihanien ihmisten seuraa ja paljon naurua. Mä toivon, että näiden päivien positiivinen energia jatkuu vielä pitkälle ensi viikkoon.

Kuvat: Janinarita Photo

img_6643muok-2

At first I want to thank you all for your positive and encouraging comments to my last post. I didn’t expect that at all. You’re the best 

On Friday I started my weekend by taking pictures with Janina and having a chill movie night at home. Good night of sleep and slow Saturday morning made everything even better. I also spent time driving around the city with my cousin and brother. Later that day I went out with Taru and Aleksi and ended up going through different bars till four in the morning. Today I’ve just been watching different series and taking a two-hour nap. 

I could say that this weekend was everything I needed. Sleeping and chilling, spending time with people and laughing. I hope that this positive energy will stay with me throughout the next week. 

Photos: Janinarita Photo

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s