Why I’m blogging?

Blogeissa on näkynyt lähiaikoina enemmän ja vähemmän tekstejä bloggaukseen kohdistuvista paineista ja siitä, kuinka stressaavaa se on. Ihmiset havittelee täydellisyyttä ja luo tietynlaista imagoa itsestään. Oonkin tässä kaikkien ammattibloggaajien keskellä miettinyt tätä omaa tekemistä, mikä muistuttaa ajoittain lähinnä teini-ikäisen tytön päiväkirjaa sekavine ajatuksineen ja epäsäännöllisine rytmeineen. Oon kirjoittanut blogia kohta 8 vuotta ilman, että tienaan sillä senttiäkään tai rohmuan suuria lukijamääriä. Välillä joku saattaa ihmetellä, että miten ihmeessä mä jaksan, sillä enhän mä ole saavuttanut mitään? Koska mä rakastan tätä hommaa. 

Musta on ihanaa päästä purkamaan mun ajatuksia sanoiksi ja tuottaa sellaista visuaalista sisältöä, mikä miellyttää omaa silmää just eikä melkein. Opetella uusia taitoja valokuvauksen ja kuvanmuokkauksen parissa sekä kehittyä kirjoittajana ja sisällöntuottajana. Tää on mun harrastus ihan siinä missä joku toinen käy päivittäin lenkillä, harrastaa kilpaurheilua tai vaikka lukee kirjoja. Mä kirjoitan blogia.

Jokainen tykkäys, kommentti, lukukerta ja uusi lukija on mulle tosi iso juttu. On todella hassua ajatella, että joku on kiinnostunut mun tavallisesta elämästä. Tänään eräs ihana ihminen tuli sanomaan mulle, että “sun kirjoituksia on aina niin ihana lukea, älä vaan lopeta sitä.” Siinä kohtaa mun onnellisuuslukemat oli jossain aivan toisessa maailmassa. Vaikka teenkin tätä täysin itseäni varten niin on ihanaa kuulla, että muutkin tykkää siitä.

Ei mulla muuta. Tehdään sitä mistä tykätään ja annetaan muiden tehdä omia juttujaan. Kannustetaan ja ollaan suvaitsevaisia. Ei meidän kaikkien tarvitse olla samanlaisia ja tehdä asioita just samalla tavalla kun muut. Pus

img_6724muok-22

Pipokuva/Picture with the white beanie: Janinarita Photo

Lately there has been a lot of talk about blogging and how it’s getting more and more stessful. People want to be perfect and create a certain image for themselves. In the middle of all these professional bloggers I’m just thinking about what I’m doing – since it reminds me more of what some teenager would write in her journal. Miscellaneous thoughts and posts that come up every now and then. I’ve been writing a blog for almost 8 years without making a penny out of it or having a lot of followers. Some might wonder why I still do this, since I haven’t accomplished anything. The answer is simple: I love doing this.

I love to write my thoughts into words and create that kind of visual content that pleases my eye. It’s so much fun to learn new skills when it comes to taking or editing pictures and getting better as a writer. This is my hobby in the same way as someone else goes to jogging every day, does competitive sports or reads books. I write a blog. 

Every like, comment, text that has been read or a new reader means so much to me. It’s crazy to think that someone is interested in my normal life. Today a special person came and said to me that “I love reading your posts, please don’t stop.” That made me sooo happy! Even though I do this completely for myself, it’s so nice to hear that others like what I do.

That’s all that I have to say today. Let’s do our thing and let others do theirs. Let’s encourage each other and be open minded. We can all be our own person and do things the way we want to. We don’t have to be all the same.

Advertisements

2 thoughts on “Why I’m blogging?

  1. Oli mukava lukea sun mietteitä bloggaamisesta ja huomata, miten samalla tavalla siitä ajatellaan. Itseä varten sitä tekee ja omaa kehittymistä, mutta aivan mahtava fiilis tulee, kun joku muukin kertoo tykkäävänsä! 🙂 Sun blogista muuten kyllä huokuu se, että rakastat tätä. 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s