Sweet dreams

Kodista on tullut mulle enemmän kuin tärkeä paikka ja oon oppinut arvostamaan omaa kotia aivan uudella tavalla. Vietin remontin ohella melkein kaksi kuukautta matkalaukkuelämää, enkä oikein saanut tilaa rauhoittua. Nyt kun viimein vesivahinko on takana päin, niin en vois olla onnellisempi siitä, että mulla on omaa rauhaa jälleen. Voin kerätä tiskejä keittiön pöydälle niin paljon kuin huvittaa, olla siivoomatta jos en jaksa ja mikä parasta, mun ei tarvitse peittää sänkyä muovilla joka aamu.

My home has become more than important place for me, and I’ve learned to appreciate it on a whole new level. I lived out of my suitcases for almost two months during the renovation and didn’t really have a place for myself. Now that the water damage is finally behind me, I couldn’t be happier about my own space. I can collect as many dishes on my kitchen counter as I want and skip cleaning if I don’t feel like it. The best thing is that I don’t have to cover my bed with plastic every single morning.

DSC_31482

DSC_3157

Remontin aikana mä suunnittelin kovasti muuttavani, mutta totesin, että ehkä on parempi vielä odottaa sitä just täydellistä asuntoa. Sen jälkeen alkoikin sitten ihan överi sisustussuunnittelu. Omasta kämpästä oli saatava vielä entistäkin parempi, jotta sain karkotettua ikävät muistot.

Voisin sanoa, että onnistuin mun tavoitteessa paremmin kuin hyvin. Parin kuukauden odottelu ja suunnittelu tuotti todellakin tuloksia ja nyt tää on ihana. Sain rajattua hyllyllä erillisen nukkumanurkkauksen, jotta heti aamulla ei tarvitse katsella sitä tiskivuorta. Innostuin myös noista taulukoukuista, joista ei tule reikiä seiniin ja ripustin kunnon valoshown mun sängyn päälle. Kyllä tuolla nyt kelpaa löhöillä ja nukkua. Ihmekös päikkärit kuulostaa niin hyvältä idealta joka päivä!

During the renovation I was planning on moving, but ended up ditching that idea and wait for the perfect apartment. After that I started a crazy decorating process. I had to make this apartment look even better than before, so I can get rid of the bad memories.

I could say that I achieved my goal quite well. After two months of waiting and planning was totally worth it and now my home is so adorable! I divided a small sleeping space for me with a shelf, so I don’t have to look a pile of dishes first thing in the morning. I also got excited about those picture hooks that don’t leave a mark on your wall and made a cool light wall above my bed. It really makes the space so cozy. No wonder I could take naps all day long!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s