Silver love

Eilinen vesisade pilasi päivän muut suunnitelmat, joten päätin lähteä seikkailemaan kohti Ikeaa. Olipas muuten tosi ihanaa päästä kiertelemään siellä sisustustaivaassa täysin oman mielen mukaisesti poukkoillen hyllyiltä toiselle. Mulla on nyt pitkän aikaa ollut tietynlainen visio siitä minkälaisen kodin haluan ja olenkin pikkuhiljaa alkanut toteuttamaan sitä. Eilisten ostosten myötä olen taas askeleen lähempänä sitä unelmakotia.

Yksi mun lempiostoksista oli ehdottomasti nämä kynttilänjalat. Olen himoinnut näitä jo pidemmän aikaa, mutta jostain syystä aina jättänyt kauppaan. Nyt päätin viimein kotiuttaa ne, enkä voisi olla onnellisempi. Ne luo juuri sopivasti tunnelmaa tähän sohvanurkkaukseen. DSC_3307The rainy weather yesterday may have ruined my original plans, but I ended up going to Ikea, so no complaints there. It was so nice to walk around the isles taking all the time I wanted. I’ve had a certain vision of the style that I want my apartment to be for a while now, and have started to make it happen slowly. With the things I bought yesterday, I’m now a step closer to my dream home.

One of my favorite things were definitely these candlesticks. I’ve wanted these for a long time, but for some reason I always left them at the store. Now I finally decided to purchase them and couldn’t be happier with my decision. They create the perfect cozy atmosphere for my couch nook.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s