Parveke valmiina kevääseen

Suurin syy viimeviikkoiselle Ikeareissulle oli se, että halusin laittaa mun parvekkeen kevätkuosiin. Nyt siellä kelpaa taas köllötellä aamuauringon lämmittäessä. Se olikin muuten ensimmäinen asia mitä tein heti kun sain parvekkeen siivottua.

Lasitettu parveke on oikeasti kyllä niin luksusta, sillä siitä saa puoleksi vuodeksi yhden lisähuoneen kotiin. En malta odottaa kaikkia niitä ihania kesäiltoja mitä voin taas viettää kynttilänvalossa parvekkeella istuen. Aamuisia auringonottohetkiä unohtamatta. Ne on ihan huippuja!

The main reason for my last week’s Ikea trip was my balcony. I wanted to decorate it for the spring time. Now it’s perfect for those lazy mornings and afternoons! Chilling in my bean bag chair was the first thing I did after my balcony was all clean.

Balcony with windows is such a luxurious thing to have in a home. It gives you an extra room for the warm days. I can’t wait all the summer nights that I can spend in my balcony burning candles and listening to good music. Those are the best. 

DSC_3324

DSC_3331

Edellisen postauksen videosta tykättiin sen verran, että eiköhän niitä ole tulossa jatkossakin lisää. Jos teillä tulee jotain toiveita mieleen videoiden suhteen, niin kertokaa ihmeessä! Ne on mulle aika uusi juttu sisällön luomisessa, joten kaikki vinkit ovat enemmän kuin tervetulleita.

You seemed to really like the video I made a couple days ago, so I think I will be doing more of those in the future. If you have any wishes what you want to see, let me know! Videos are quite a new thing for me when it comes to creating content, so tips are more than welcome.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s