Rauhallisempaa arkea

Ihanaa maanantai-iltaa tyypit! Mä kirjottelen täällä potkupuku päällä kynttilän valossa ja kattelen kun ulkona sataa vettä. Jotta homma olis vielä vähän kliseisempää niin kerron, että kuuntelen tässä samalla jazzia. Mulla on monien vuosien ennakkoluulojen jälkeen syntynyt aikamoinen ihastus tätä musiikkityyliä kohtaan.

Happy Monday evening to everyone of you out there! I’m writing this post in a candle light wearing a jumpsuit and watching the rain outside. To make it seem like even more cliche I’m listening to jazz music. For so many years I thought that this music wasn’t for me but now I’ve grown to love it.

IMG_6995muok

IMG_6868muok2

Scarf Seppälä
Jacket Monki
Skirt Vero Moda
Shoes H&M

Oon luonteeltani aika sellaista stressaavaa tyyppiä ja rauhallinen jazz-musiikki saa mun fiilikset heti rauhotettua. Mä olenkin ottanut tavaksi kuunnella iltaisin jazzia, jotta saan vähän hidastettua tahtia ennen nukkumaan menoa. Jotenkin mulle tulee aina sellaset Sinkkuelämää-vibat kun kuuntelen tätä ja kuvittelen heti olevani jossain sateisessa New Yorkissa. Se kaupunki ei sinänsä kuulosta ehkä kaikista rauhallisimmalta, mutta kyseessä on mun ehdottomasti lempparein sarja ikinä ja siinä on jotain mikä iskee muhun niin kovaa. Tulee sellanen zen-fiilis. Sellanen, että kaikki on hyvin. Ja se on ihan mahtava!

I’m one of those people who stress about everything and jazz has helped to calm me down. I’ve started to listen it almost every  night before going to bed, so that I can fall asleep faster. Somehow the music gives me those Sex and the City kind of vibes and I picture myself in rainy New York. That city may not seem like the most calm, but it’s my favorite show ever and something about it just hits me hard. It makes me feel kind of zen and centered. That everything is fine. And that’s the best feeling ever!

IMG_6862muok2

Photos: Janinarita Photo

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s