Spring vibes only

Vaikka toi sää välillä ottaakin takapakkia, niin mä olen jo täysin valmis kevääseen. Eilinen shoppailureissu lisäsi mun innostusta entisestään, sillä kotiutin yhteensä kolme ihanaa kenkäparia Skopunktenista. Kyseisellä ketjulla taitaakin lähes aina olla osta 3 maksa 2 -diili, jota mäkin päädyin lopulta hyödyntämään, sillä en osannut valita näiden välillä. Oikeastaan mun kaikki kevääseen ja kesään sopivat kengät on kulutettu niin loppuun, että oli jo aikakin ostaa uusia niiden tilalle.

Even though the weather gets quite cold at times, I’m totally ready for spring. I got even more excited after yesterday’s shopping trip. I bought not one but three pairs of shoes from Skopunkten! I think they have almost all of the time a get 3 buy 2 -deal that I ended up using as well, because I couldn’t choose which one I liked the best.  Almost all of my spring and summer shoes are used to the max and are falling apart, so new ones were a must. 

DSC_3355

DSC_3356

Suurin osa mun kengistä on mustia, joten vaikka nämä kaikki ovatkin ihania niin oon ehkä eniten innoissani tosta vaaleasta kenkäparista. Myös korollisten sandaalien kaveriksi on tullut mietittyä jo asu tai pari. En ole mikään super korkkarityttö, mutta näillä saatan jopa pysyä pystyssäkin. Nyt saisi siis pakkaset lähteä kokonaan pois, jotta pääsen ottamaan uusista popoista kaiken irti!

PS. Kävittekö muuten jo katsomassa edellisen postauksen videon? 🙂

Most of my shoes are black so even though all of these are cute, I’m most excited about the light pair. I’ve also planned few outfits for the black heeled sandals. I don’t wear a lot of high heels because I’m so clumsy, but these seem like a pair that I can actually walk in. Now the cold weather needs to go away so I can start using my new shoes every day!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s