Valmiina viikonloppuun

Mun on pääsiäisloman jälkeen ollut jotenkin haastavaa saada itseäni taas käyntiin ja tää viikko onkin hujahtanut ohi kuin sumussa. Huomenna alkaakin jo viikonloppu ja lauantaina luvassa on kauan odotettu Blogger’s Inspiration Day. Tää on mun eka kerta kyseisessä tapahtumassa, enkä vois olla enempää innoissani! Oon kuullut tuosta päivästä pelkkää hyvää ja odotukset on korkealla. Veikkaan, että blogimatskua ei siltä Helsingin reissulta jää ainakaan puuttumaan.

Mulle toi Helsingissä käyminen on vieläkin vähän kun ulkomaille lähtis, sillä oon käynyt siellä vain pari hassua kertaa. Silloinkin yleensä suuntana on ollut jokin keikka tai festarit. Siksi musta onkin hauskaa aina päästä välillä käymään siellä.

I’ve had difficulties on getting into my daily routine after the Easter break and suddenly I noticed that it’s weekend again. This weekend will be especially fun, because I’m going to the Blogger’s Inspiration Day in Helsinki. This is my first time going to that event and I couldn’t be more excited. I’ve heard only good things about it so the expectations are high. I think there will be a lot of photos to post afterwards. 

Going to Helsinki is still almost like going abroad for me. I’ve been there only few times and most of them have been concerts or festivals. So it’s always fun to visit the city.

IMG_71991

IMG_70671

Jacket Ellos
Knit BikBok
Pants H&M
Shoes H&M
Sunnies ASOS
Bag Gina Tricot

Photos: Janinarita photo

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s