Matkalla blogirientoihin

Oon tällä hetkellä matkalla kohti Helsinkiä ja päivän blogimeininkejä aivan ääriään myöten täyteen pakatussa junassa. Sen suurempia suunnitelmia ei tälle päivälle ole, vaan mennään täysin fiiliksen mukaan. Reppuun on pakattu muutama paitavaihtoehto ja hame myös illan gaalaa varten, joka tuli vähän ekstrana tähän päivään. Aika huippua! Mä elän yleensä aika pitkälti suunnitelmien mukaan, mutta tänään on luvassa hyvinkin spontaani reissu. Tää onkin oikeastaan virkistävääkin vaihtelua.

I’m currently on a train to Helsinki. I’m so excited about today’s blog events and especially the gala in the evening. I wasn’t supposed to go to that first, but things change and this one is definitely a fun change! Usually I have things pretty much planned out but today I’m just going with the flow. No special plans or nothing. Let’s see where this day will take me, this is kinda refreshing! 

Photo: Janinarita photo

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s