Gaala-asu

Wow, mikä ilta eilen oli! Oikeastaan koko päivä oli mitä mahtavin. Ihania ihmisiä, hyvää ruokaa ja juomaa. Päivä huipentui Inspiration Blog Awards gaalaan, jossa palkittiin toinen toistaan upeampia bloggaajia sekä muita somevaikuttajia. Kyseinen tapahtuma antoi mulle aivan mielettömästi inspiraatiota omaan bloggaamiseen ja toivon, että näitä tulee vielä paljon lisää.

What a night it was! Actually the whole day was one of the best days ever. Lovely people, delicious food and drinks. Yesterday’s main event was the Inspiration Blog Awards gala, where unique bloggers and social media influencers were awarded for their hard work. This event truly inspired me in many ways and I hope there will be more of these kinds of events in the future.

DSC_01181

DSC_00861

Jacket Gina Tricot
Top Vero Moda
Skirt Vero Moda
Shoes Skopunkten
Earrings Glitter

DSC_01111

Toisin kuin monet muut bloggaajat, mä en ehtinyt kriiseilemään mun gaala-asua viikkoja etukäteen. Pengoin siis vaatekaapista mukavimman hameen päälle ja valitsin sen kaveriksi uuden selästä avoimen valkoisen topin. Ehdottomasti lempparein juttu mun mielestä tässä koko lookissa oli tuo päivätapahtumasta hankittu glittermeikki. Voisin veikata, että tätä tulee testailtua myös kesän festareilla!

Unlike many other bloggers, I didn’t have the chance to think about my gala outfit weeks ahead. So, I ended up choosing my favorite skirt and paired it with a new open back white top. My absolute favorite thing about this look was the glitter make up that I got from the day event. I’m quite sure that I’ll be rocking this on the upcoming festivals this summer!

Photos: Maija

Advertisements

2 thoughts on “Gaala-asu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s