BID & IBA 2017

Nyt olis luvassa kunnon kuvapläjäys lauantain blogimeiningeistä. En voi edes sanoin kuvailla kuinka inspiroivaa oli olla sellaisten ihmisten ympäröimänä, jotka suhtautuivat tähän hommaan yhtä intohimoisesti kuin mä itse. Oli muuten aika huippua nähdä myös niitä omia suosikkibloggaajia livenä!

Here’s some pictures from Saturdays blog events. I can’t even describe how inspiring it was to be surrounded with people who are as passionate about blogging as I am. It was also pretty cool to see few of my favorite bloggers live!

DSC_35421

DSC_34111

DSC_34601

DSC_35031

DSC_34241

Tuolta ei kyllä ruoka tai juomat loppuneet kesken (etenkään jälkimmäiset), sillä pöydät olivat täynnä toinen toistaan herkullisemman näköisiä ruokia. Jopa tämä nirso ihminen uskaltautui maistelemaan muutamia herkkuja, heh.

Tää oli kyllä niin upee kokemus ja jään innolla odottelemaan ensi vuoden eventtiä. Parhainta oli ehkä se, että lähdin tapahtumaan yksin ja tutustuin päivän aikana aivan super mahtaviin tyyppeihin. Saattaakin olla, että tässä tulee eksyttyä siis Turkuun kesän aikana!

There were more than enough of delicious foods and drinks (especially drinks) everywhere and even this picky person found some yummy treats from there. 

It was definitely such a great experience and I’m looking forward to next year’s event. The best thing might have been the fact that I went there all by myself and met some super amazing people. I might have to do a road trip to Turku this summer!

DSC_01661

DSC_34851

DSC_01611

DSC_35491

DSC_01711

Advertisements

5 thoughts on “BID & IBA 2017

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s