Flowy pants

Ostin tällä viikolla housut, joista tuli välittömästi yksi mun kaapin lemppareimmista vaatekappaleista. Näissä ehdottomasti parasta on se, että ne tuntuu ihan yökkäreiltä. Joidenkin silmään ne saattaa myös ehkä näyttää siltä, mutta mä tykästyin heti. Uskon vahvasti, että nämä nousee hyvin nopeasti mun luottovaatteiden kategoriaan.

Suunnittelin laittavani nämä mahdolllisesti päälle myös huomisiin vappujuhlintoihin, mutta lopputuloksen näkee sitten vasta huomenna illalla. En muuten millään muotoa voi uskoa, että maanantaina on ensimmäinen päivä toukokuuta. Etenkään nyt, kun ulkona sataa lunta vaakatasossa. Laitoin verhotkin kiinni siinä toivossa, että voisin paeta todellisuutta hetkeksi ja kuvitella ulkona olevan parikymmentä astetta lämmintä. Onneksi kotona on lämmin ja vaihdoin sänkyynkin just puhtaat lakanat. Luksusta tämäkin!

Mikä on teidän tuomio housuista – ihanat vai kamalat?

Faux leather jacket Monki
Shirt H&M
Pants H&M
Shoes Converse
Bag Guess

I bought these flowy pants this week and fell in love with them instantly. The best thing about these is that they totally feel like pajama pants. For some people, they might look like those too. But I like them anyway! I think that these might become one of my go to pieces in my closet.

I was planning on maybe wearing these tomorrow night for a party, but nothing’s set in stone before I actually have to head out the door. By the way, I can’t seriously believe that it’ll be May 1st on Monday. Especially now when it’s snowing really hard outside. I actually closed my blinds just to escape the reality imagining that it’s +20ºC degrees outside. Fortunately it’s warm inside and I have clean sheets to lay in. 

What do you think of these pants – love or hate them?

Photos: Inka Aalto

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s