Uusi koti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joskus parasta mitä voi tehdä, on vaihtaa maisemaa. Tällä kertaa mä en lähtenyt kovinkaan kauas. Oikeastaan vain vajaan kaksi kilometriä kauemmas keskustasta. Edellinen koti alkoi käymään liian pieneksi ja koin, ettei siellä ollut enää tilaa hengittää. Naapurit tuntuivat olevan aivan liian lähellä ja äänekkäitä. En saanut omaa rauhaa edes silloin kun halusin vain olla kotona hiljaisuudessa. Niinpä pakkasin mun tavarat ja muutin huomattavasti vanhempaan ja pienempään taloon, mutta puolet suurempaan asuntoon. Mä en vois olla onnellisempi täällä. Nyt on hyvä.

Sometimes the best thing to do is just simply to change your surroundings. This time I didn’t go that far, just less than two kilometers further from the city. My last home started to feel too small and I felt like there was no room to breathe. My neighbors seemed to be way too close and way too loud. I didn’t have my own space even when I was at home. So I decided to pack up my stuff and move to a much more older and smaller house. But the apartment itself is double the size than the last one. I couldn’t be more happier here. This feels so good.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s