Ihana sunnuntai ja kirppislöytöjä

Kiva, että viimeisin teksti sai keskustelua aikaan niin täällä blogin kuin Facebookinkin puolella. Ja iso kiitos ihanista kommenteista kaikille! Kuluneella viikolla hidastin tietoisesti tahtia ja keskityin yhteen päivään kerrallaan. Viikko sisälsi kahvitteluhetkiä kavereiden kanssa, Gossip Girliä aamukuudelta, meditointia, leffailtapäiviä sekä aikaisia iltoja. Kävin myös kääntymässä kirpparilla, josta tulikin tehtyä odotettua enemmän kivoja löytöjä! 27 eurolla nappasin mukaani yhden toppatakin, yhden syystakin, kaksi neuletta, kaksi toppia ja yhden jakun. Sanoisin, että aika hyvä saalis spontaaniksi kirpparireissuksi!

Oon viettänyt tän sunnuntaiaamun selaillen Pinterestiä ja sisustaen kotia ajatuksen tasolla. Pikkuhiljaa tänne uuteen kotiin onkin alkanut löytyä tauluja seinille ja kasveja huoneiden nurkkiin. Tänään mulla olisi suunnitelmissa vähän järkkäillä keittiötä kuntoon ja kokeilla uutta ratkaisua sinne. Katsotaan millaisen lopputuloksen saan aikaan. Mutta nyt heitän kirppisvaatteet pesukoneeseen ja käyn pesemässä hampaat. Sunnuntait on kaikessa hitaudessaan aivan mielettömän ihania ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s