Back in business

Pitkästä aikaa tekstikentän äärellä. Paljon on ehtinyt tapahtua ja jänniä aikoja eletään myös tällä hetkellä. Ehkä tärkeimpänä on se, että mun koti on täyttynyt pienistä tassun äänistä, paperin paloista ja pehmoleluista. Saman katon alle nimittäin muutti pieni, pörröinen ja energinen kleinspitz poika Jasu. Kyseisen otuksen kanssa opetellaan vielä yhteiseloa ja uusia arkirutiineja. Tällä hetkellä katselen kun se painii uuden suosikkilelunsa kanssa tuolla lattialla.

Lisäksi nykyinen työsoppari lähentelee loppuaan, mikä tarkoittaa uutta alkua myös työrintamalla. Viime viikkoina oon lähetettänyt kasan hakemuksia ja ravannut haastatteluissa Espoossa. Sen myötä oon opetellut ajamaan aivan uusissa paikoissa ja luottamaan omiin ajotaitoihin enemmän. Sehän on oikeastaan aika hauskaa hommaa! Voin kuunnella musiikkia niin kovalla kuin huvittaa, laulaa kurkku suorana ja nähdä uusia paikkoja. 

Mulla on sellainen tunne, että kaiken tapahtuneen jälkeen seuraava vuosi tulee olemaan entistä tapahtumarikkaampi ja täynnä upeita juttuja.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s