Welcome 2018

Olen aloittanut tämän vuoden kotona kipeillen ja jatkanut alkaneen vuoden suunnittelua paperilla, sillä tällä hetkellä energia ei riitä vielä minkään konkreettisen toteuttamiseen. Siitä huolimatta olen erityisen innoissani tästä vuodesta. Aloitan uuden työni viiden päivän kuluttua ja pääsen toteuttamaan itseäni aivan uudenlaisessa ympäristössä.

I’ve started this year by staying in bed and trying to get rid of this flu. While doing that, I’ve continued to plan this upcoming year on a paper since my energy levels are close to zero for actually doing anything. Anyhow, I’m still super excited about this new year and the fresh start! I’ll start my new job in five days and I’m so excited to spend time in a totally different work environment.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tavoitteena on myös kehittää omia taitoja valokuvauksen ja kirjoittamisen parissa, joten nämä kokeilut tulevat varmaankin näkymään myös täällä blogin puolella. Ajatuksena olisi myös kokeilla entistä enemmän rohkeasti uusia juttuja kosmetiikan ja tyylin puolella. Uusi vuosi painottuukin siis vahvasti oman identiteetin tutkiskeluun monilla elämän eri osa-alueilla. Kuulostaa hyvinkin kliseiseltä, mutta olen tästä aivan superinnoissani!

My goals for this year also include practicing my photography and writing skills, which will most likely show in my blogging as well. I also want to try out new things with makeup and play with different outfits. So the future will hold a lot of new things when it comes to finding out what my true identity is. It sounds super cliche, but I’m really excited about this!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s