This will be my year

Vaikka tätä vuotta onkin eletty vasta yksi viikko, niin mulla on sellainen tunne, että tästä tulee paras vuosi ikinä. Jotenkin vaan palaset tuntuu loksahtelevan paikalleen ihan huomaamatta ja hyvä olo oikein huokuu läpi kehon.

Even though we have gone through only the first week of this year, I can’t help but feel like this is going to be the best year ever. Everything just clicks and I feel truly happy throughout my whole body. 

Lasken jo tunteja ensimmäisen työpäivän alkuun, enkä malttaisi käydä nukkumaan. Näin tapahtuu yleensä aina kun olen erittäin innoissani jostain. Olen kuin pikkulapsi, joka odottaa jouluaattoa. Alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen tässä saattaakin käydä niin, että kotiosoite siirtyy Lahdesta pääkaupunkiseudulle lähemmäs uutta työpaikkaa. Yksi painavimpia syitä kyseiseen päätökseen on ehdottomasti se, että Jasu joutuu nyt olemaan päivisin niin pitkiä aikoja yksin kotona. Myöskään se 1,5 tunnin työmatka ei kuitenkaan kuulosta kaikista miellyttävimmältä vaihtoehdolta pidemmän päälle, heh.

Joten etsinnässä on kotoisa ja tietenkin Jasu-ystävällinen asunto mukavalta alueelta. Katsotaan koska kohdalle kolahtaa sopiva! Itseni tuntien tässä ei välttämättä mene kovinkaan kauaa, sillä en tykkää jahkailla päätöksiä tehtäessä. Ja miksi pitäisikään? Kun jokin asia tuntuu hyvältä, niin sitä kohti pitää mennä täysillä. Juuri siitä syystä ensi viikolla suuntaankin neljään asuntonäyttöön ja katson jos niistä jokin olisi meille se täydellinen koti. Tsemppiä uuteen viikkoon kaikille!

I’m already counting hours until my first day on the new job and can’t go to sleep. This happens to me every time I’m really excited about something. It’s like I’m a toddler waiting for Christmas Eve. My original plan was to commute from Lahti to Espoo, but I might actually end up moving closer to my workplace this year. One of the main reasons for that is my puppy Jasu. I don’t want him to stay alone for so many hours during the day. And let’s be real the 1,5-hour commute doesn’t sound super fun in a long run.

So now I’m looking for a cozy house for me and my little furry buddy in a nice area. Let’s see when I find the perfect one! Knowing myself it might not take long because I don’t like to take a lot of time when it comes to making decisions. And why should I? When you feel good about something, you should go for it. That’s why I’m going to see four different apartments next week. Let’s hope one of those will be our future home. Hope you all have a great week!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s