Week 1

Kaksi ensimmäistä kuvaa on oikeasti viime vuoden viimeiseltä päivältä, mutta kertovat hyvin myös vuoden ensimmäisestä päivästä. Vuoden vaihtuessa kilistettiin skumpalla ja seuraava aamu menikin pientä karvapalloa haliessa sekä pitkään nukkuessa. // Alkuvuosi lähtikin sitten käyntiin kunnon flunssassa, joka kaatoi muutamaksi päiväksi sängyn pohjalle. Onneksi myös Jasu ymmärsi, että nyt nukutaan ja paljon.

The first two pictures are actually taken on December 31st, but describe the first day of this year quite well. When the clock hit midnight I celebrated with bubbly drinks and spent the morning cuddling with my little furry friend. // I also had bad flu during the first days which put me to bed rest. Thankfully Jasu realized that we’re going to sleep a lot.

week-1-02.jpg

Hyödynsin peiton alla vietetyn ajan hyödyllisesti nettishoppailuun. // Kun olo hieman parani, niin sain kunnon siivousinspiraation ja putsasin koko kämpän lattiasta kattoon. Väsäsin myös kuukausikalenterin keittiön liitutauluun, mistä näkee kivasti tulevat menot. // Sunnuntaina oli aivan ihana ilma, joten lähdettiin Jasun kanssa ulkoilemaan. Suunnitelmana oli lähteä satamaan kävelemään, mutta auton ovet olivat jäätyneet totaalisesti lukkoon, joten päädyttiin lähimetsään lenkille. // Vietin sunnuntai-illan etsien kivoja asuntoja pääkaupunkiseudulta ja sovin näyttöjä tälle viikolle.

While being sick, I did a little online shopping. // When I finally felt a little bit better I got into a huge cleaning mode. I also made a calendar to my chalkboard in the kitchen. // On Sunday the weather was gorgeous so I decided to have a long walk with Jasu. My original plan was to go to the harbor, but my car dors were totally frozen, so we ended up walking around my neighborhood. // I spent the Sunday evening by looking for apartments online.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s