On to new things

Paljon on ehtinyt tapahtua viikossa. Aloitin uuden työn ja samalla myös asunnon etsimisen. Asunto numero kaksi osoittautui voittajaksi ja löysin mulle ja Jasulle aivan ihanan uuden kodin. Sen johdosta alkoi myös armoton pakkaamisrumba, joten meidän koti muistuttaa tällä hetkellä enemmänkin kaatopaikkaa kuin mitään asuinkelpoista tilaa. Tällä kertaa otin itseäni niskasta kiinni ja päätin, että käyn joka ikisen paperin ja johdon läpi, jotta uuteen kotiin ei tule roudattua mitään ylimääräistä. Pakko sanoa, että tähän mennessä koen onnistuneena aika hyvin, sillä tärkeät paperit mahtuivat yhteen kansioon ja 80% vaatteista yhteen isoon matkalaukkuun. Paljon tavaraa on tullut jo myytyä pois myös FB-kirpparilla.

A lot has happened during this one week. I started my new job and apartment hunting. The apartment number two was definitely a winner, so Jasu and I have a new home now! With that started the ruthless packing process. This time I decided to go through every single paper and cord so that we won’t bring anything unnecessary to the new home. So far, it has gone quite well! All of my important papers fit into one folder and 80% of my clothes are in one big suitcase. I’ve also sold a lot of stuff on Facebook. 

P1011009 kopio.jpg

Saan avaimet käteen vajaan parin viikon päästä ja tavoitteena olisi muuttaa heti seuraavana päivänä. Haluan, että kaikki on valmiina muuttoon ja nykyinen asunto saadaan siistiksi ennen lähtöä. Tästä syystä aloitinkin pakkaamisprojektin jo hyvissä ajoin. Tosin siihen vaikuttaa myös se, että olen ensi viikonloppuna töissä Tampereella. Mikäli vanhat merkit pitää paikkansa, niin kyllä se muuttopäivä koittaa jälleen yhtä nopeasti kuin ennenkin, vaikka siihen yrittäisi valmistautua kuinka. Mutta se ei haittaa ollenkaan, sillä mä olen jo aivan täpinöissäni!

Mua vähän houkuttaisi kokeilla jonkinnäköisen muuttovlogin tms tekemistä. Oon nimittäin viime päivinä katsellut niin paljon eri tyyppien tekemiä muuttovlogeja ja asuntojen esittelyjä, joten kiinnostuin ajatuksesta itsekin. Olisihan se hauska katsella niitä myös jälkeenpäin!

I’ll get the keys to my new apartment in less than a few weeks and my goal is to move everything the day after that. I want that everything is ready for the move and my current place will be clean before we leave. That’s why I started to pack so early. The other factor is that I’ll spend the next weekend in Tampere, working at a fair. Anyway, if this move goes anything like the previous ones, the moving day will come super soon. No matter how well I’ll try to prepare. But that’s not a problem for me since I couldn’t be more excited to move!

I’ve also thought about filming some moving vlogs. I’ve seen a lot of them on YouTube and thought that it would be fun to make my own. It also gives a chance to look back on the moving day later on!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s