Week 2

Maanantaina aloitin uudessa työpaikassa, joka osoittautui aivan huippukivaksi. Tosin haastattelun perusteella osasinkin jo hieman odottaa sitä. // Duunipaikan kahviosta napattu smootie taltuttaa kätevästi pahimman makeanhimon. // Kävin tiistaina katsomassa mun uutta asuntoa ja se on aivan ihana!

I started my new job on Monday and it turned out to be just as great as I imagined. // My workplace’s cafe has the best smoothies for my sweet tooth cravings. // On Tuesday I went to see my new apartment and it was so beautiful!

week-2-02.jpg

Pikapuuro ja marjat on olleet mun vakkarilounas tällä viikolla. Niin nopeaa, helppoa ja hyvää! // Mua ihan naurattaa nää ruuhkat, joissa istun päivisin välillä hyvinkin kauan. Hieman eri meininki, kuin mihin täällä Lahdessa on tottunut. // Ekat banskulaatikot haettu ja pakkausrumba aloitettu! Oli muuten aivan ihana myyjä, joka varta vasten alkoi purkamaan banaaneja, jotta sain itselleni kaksi laatikkoa mukaan. // Koti FB-kirppiksen aiheuttaman kaaoksen vallassa.

A quick porridge and berries have been my go to lunch this week. So quick, easy delicious! // I can’t help but laugh at these traffic moments which I get into almost every day now. This is definitely different from Lahti. // I picked up my first banana boxes for moving! The sales person was so nice, he unpacked some bananas just so I can get two boxes to go. // My home looks like a disaster after the Facebook flea market.

week-2-03.jpg

Tämä pieni mies saa hymyn mun huulille joka päivä. Mä niin rakastan tätä otusta ♥

This little man makes me smile every single day. My heart is so full of love for him ♥

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s