Apartment tour

Ihanaa sunnuntaita kaikille! Mä makoilen tällä hetkellä uudessa kodissa sohvalla lähes äänettömänä, sillä superyskä teki muuton jälkeen kunnon comebackin. Ilmeisesti kroppa on sitä mieltä, että pitäisi ottaa rauhallisemmin. Tosiaan siis viime viikot on vierähtäneet ihan täysin muuttoon valmistautuessa sekä kipeillessä. Ehdin mä välissä pyörähtämään Tampereellakin työjuttujen merkeissä ja siltä reissulta on muutama kiva kuvakin tallennettuna koneelle. Ehkäpä niitä voisi julkaista sitten seuraavaksi.

Mutta kuten otsikko kertookin, niin nyt olisi vuorossa uuden asunnon esittely! Kävin siis kuvaamassa tämän videon sinä iltana kun sain avaimet käteen, joten tästä syystä kuva on välillä hieman pimeämpi. Halusin kuitenkin ehdottomasti saada taltioitua tän hetken mun elämästä myös videolle.

Mua houkuttaisi kuvata paljon enemmänkin videoita jatkossa, joten katsotaan mitä kaikkea sitä saadaan aikaiseksi. Olisikin siis huippua, jos kävisitte klikkaamassa itsenne mun YouTube-kanavalle tilaajiksi!

Happy Sunday to all of you! I’m currently laying on my couch in my new apartment. I’ve lost nearly all of my voice since a super cough made a comeback after the move. I guess my body thinks that I need to take it easy (we don’t always see eye to eye on things). But anyway, during the last few weeks I’ve been completely focused on the moving process and was sick for a few days. I also went to Tampere for work and got some pretty pictures from there. Maybe I should post them soon.

But like the title says, it’s now time to show you guys my new apartment! I filmed this the night I got my keys so it’s pretty dark at times. I still wanted to document this new chapter of my life on video since it’s a pretty big one.

I really want to shoot more videos in the future, so let’s see where this goes. I would really appreciate it if you’d subscribe my channel! Even though the videos are in Finnish (at least for now).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s