Pieni suuri rakkaus

Me juhlittiin eilen Jasun elämän ensimmäistä kuutta kuukautta. Mä en voi uskoa, että toi pieni rääpäle on jo 6kk ikäinen poitsu! Elämä koiranpennun kanssa on ollut hyvin monivivahteista ja päiviin mahtuu jos jonkin moisia tunteita puolin ja toisin. Pelkkää ruusuilla tanssimistahan tämä ei todellakaan ole ollut, mutta en kyllä vaihtaisi tuota pientä poikaa mihinkään.

We celebtated the first six months of Jasu’s life yesterday. I can’t believe that he’s already six months old! Life with a puppy has definitely been interesting and the days have been filled with many different emotions on my side and his. I can’t say that this has been super easy but I wouldn’t give this little boy up for anything. 

No millainen pieni poika tuosta pehmolelun kokoisesta karvapallosta sitten on kasvanut? Jasu on luonteeltaan erittäin tempperamenttinen, energinen, rakastava, sosiaalinen ja jääräpäinen – aivan kuten omistajansakin. Tahtoa ja tarmoa löytyy, eikä elämää turhaa ujostella. Jasu on opettanut mulle todella paljon asioita ja on mun paras ystävä niin ilossa kuin surussakin.

So what kind of a little boy has that tiny puppy grown into? He has a big temper and is energetic, loving, social and hard-headed – just like his owner. He knows what he wants and isn’t afraid of life’s adventures. Jasu has teached me many new things and is my best friend during the good and bad times. 

Koiranpennun hankinta oli ehdottomasti yksi mun elämäni parhaista päätöksistä. Jasu on tuonut mun arkeen enemmän iloa kuin olisin koskaan voinut uskoa. Tuo pieni pörröinen otus on jo tärkeä osa mun koko perheen elämää ja saa osakseen äärettömästi rakkautta. Me opitaan uusia juttuja päivittäin ja juuri eilen synttärisankari päätti uskaltautua ensimmäistä kertaa itse tassuttelemaan portaat alas. Voi kuinka meinasin ruveta itkemään kun poika lenkille lähtiessä päätti, että nyt mä menen nuo alas ihan itse. Pieniä, mutta niin suuria asioita 

Deciding to take a puppy was definitely one of the best things in my life. Jasu has brought so much joy to my everyday life. That little creature has such a big part of my whole family and he is so loved. We learn new things every day and just yesterday the little man decided that it was time to win the stairs. I almost started crying when he wanted to go down the stairs on his own for the first time ever. Small but still so big things 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s